Aangenaam kennis te maken, ik ben Marit en ik ben

Ondernemer

Als creatief schrijfster, ideeën generator puur sang en virtual assistent help ik ondernemers die vast lopen bij het creatieve schrijven. Ik doe dit door middel van het schrijven van blogs, social media teksten, SEO teksten en product omschrijvingen. Daarnaast help ik ondernemers die vastlopen in het denkproces en help ik ze door middel van brainstorm sessies. 

Zeiler

Sinds 2014 ben ik helemaal verliefd geworden op het zeilen. Het idee was om op het water te gaan wonen. Zo konden we makkelijk ‘verhuizen’ als we toe waren aan een nieuw avontuur. Het leven liep iets anders en we wonen gewoon aan wal, maar hebben nog steeds een prachtige zeilboot voor mooie avonturen. En zowel aan wal als op het water kan ik werken als schrijfster. Wist je dat er minstens 300 woorden en uitdrukking in de nederlandse taal met scheepvaart te maken hebben?
 

Ideeën Generator

‘Ik heb een idee’ hebben mijn vrienden en familie vaak gehoord. Zo vaak dat ik wel eens een sarcastische ‘Jo, je meent het’ terug kreeg. Maar het is echt waar, mijn ideeën generator staat altijd aan. Vroeger dacht ik dat ik elk idee moest uitwerken, maar niet alle ideeën die in mij opkomen hoef ik zelf uit te werken. Daarom gebruik ik ze nu veel liever om jou daarmee te helpen. 

Levensgenieter

Als levensgenieter heb ik van alles geprobeerd in het leven. Daarin heb ik ontzettend veel geleerd. Zo heb ik geleerd snel informatie tot me te nemen. En heb ik veel kennis opgedaan over verschillende onderwerpen. En dat helpt mij dan weer bij het helpen van jou. Mijn inlevingsvermogen is daardoor ook gegroeid en zo begrijp ik dus snel wat jij bedoelt. En dat helpt mij dan weer bij het vinden van de juiste woorden om jouw superkracht op papier te zetten.

Marit

Wat nog meer?

Dit zijn natuurlijk maar een paas aspecten van wie ik ben. Zo kan ik je verder nog vertellen dat ik een ‘dogmom’ ben, dat ik sieraden maak en dat ik schilderlessen volg. Dat ik geboren ben in Eindhoven en dat ik in 5 verschillende steden gewoond heb. Als je dat nu echt allemaal leuk vindt om te horen, kunnen we dit beter doen onder het genot van een kop warme chocomelk ( of koffie, of thee of ..? ).