Teksten Schrijven

Heb jij goede onderwerpen, maar weet je niet hoe je ze op papier moet zetten? Vindt je relevante blogs op je website belangrijk, maar heb je geen tijd om zelf de teksten te schrijven? Moeten de teksten op jouw website geschreven woorden, maar is schrijven abracadabra voor jou?

Laat het schrijfwerk dan aan mij over. Want ik vind niks leuker dan jouw visie over te brengen op papier. Met mijn geschreven woord beschrijf ik op een duidelijke manier waar jij en je bedrijf voor staan. Zo ziet jouw klant wat jouw superkracht is.

SEO & SEA 

Zie jij ook overal de termen SEO (Search Engine Optimization) en SEA (Search Engine Advertising) voorbij komen maar heb je geen idee wat dit inhoud? Wil je graag dat jouw website geoptimaliseerd is voor zoekmachines? Zou je graag willen adverteren maar weet je niet hoe?

Schakel mij dan in om je te helpen. Ik kan een zoekwoord onderzoek doen, jouw teksten SEO-proof maken en zorgen dat zoekmachines jouw website beter kunnen lezen. Met SEO geschreven blogs helpt het om beter vindbaar te zijn. Elke keer als jij jouw expertise deelt, vergroot je de kans om gevonden te worden. 

Wil je jouw ideale klant gericht bereiken en wil je sneller resultaat? Dan kijken we samen naar een goed plan voor SEA. Want adverteren hoeft niet altijd duur te zijn. 

SEO en SEA
Social Media

Social Media & Content Marketing

Neemt het maken van social media posts te veel tijd in beslag? Loop je vast in het bedenken van nieuwe en creatieve content? Wil je graag meer zichtbaarheid creëren maar weet je niet hoe?

Laat mij je dan een handje helpen zodat jij je bezig kunt houden met jouw superkracht. Ik kan jouw helpen bij het bedenken van nieuwe content. Kan ik opzoek gaan naar de juiste hashtags en zorg ik dat wat jij te zeggen hebt op het juiste moment online komt. Zo zorgen we ervoor dat jouw social media bereik groeit. Want het is tijd om de wereld jouw superkracht te laten zien!

Ideeëngenerator

Loop jij vast in het bedenken van nieuwe content? Weet je even niet meer wat de volgende stappen kunnen zijn om door te groeien met jouw bedrijf? Zit er een zaadje in je hoofd maar wil het maar niet ontkiemen?

Dan kijk ik graag met je mee. We stappen samen in mijn Ideeëngenerator. Van content creatie tot nieuwe plannen die passen bij jouw core business. Na een korte kennismaking waarin jij mij verteld wie je bent en waar je voor staat gaan we samen opzoek naar de juiste oplossing. Zo kun jij, met een frisse blik op de toekomst, verder.

Ideeëngenerator
Workshop

Workshop 

Organiseer jij een netwerkborrel en zoek je een leuke workshop over ‘Creatief Schrijven’? Geen geld voor een vaste blogger, maar wel graag creatieve blog content op je website? 

Geen zorgen. In een workshop van 1.5 uur neem ik je mee in de wereld van het creatieve schrijven van content. Leer ik je hoe je die vervelende ‘writers block’ kunt omzeilen, wat je kunt doen om jouw creatieve flow op gang te krijgen en geef ik je handvatten om zelf aan de slag te gaan met het schrijven van leuke content voor jouw website.