Over Mij

Ik ben een jonge vrouw van 34. Ik weet nooit wat ik wil, verander 100x van gedachten en maak eigenlijk nooit iets af. Ik houd van het leven en ik leef iedere dag dan ook zoals ik hem op dat moment wil beleven. Mijn vrienden en familie vinden mij; spontaan, vrolijk, uniek, lui, vriendelijk, zorgzaam, irritant, perfectionistisch, een boefje, gezellig, passievol, gestoord, lief, los en als ik van je houd, dan houd ik onvoorwaardelijk van je.

ByMarit.com

Op ByMarit.com neem ik je mee op mijn kunstreis. Eindelijk volledig mijn passie volgen en dat betekend dat ik mijzelf meer ga ontwikkelen in het maken van sieraden, leer ik schilderen en verbeter ik mijn tekenen kunsten, maak ik leuke voorwerpen met beton en gaan eindelijk die kinderboeken geschreven worden.

Hoe alles precies gaat verlopen weet ik nog niet, maar samen zullen we dit ontdekken. Via deze website houd ik je op de hoogte via een blog waarin ik je meeneem in mijn ontdekking naar mijn stijl. Vertel ik je over de moeizame dingen, de mooie momenten en natuurlijk mijn leerproces. En dat zullen er veel zijn want dit onhandige meisjes maakt nog al eens een foutje. Maar ik zeg maar zo, van fouten kun je leren.